Nieuw & gebruikt, onderdelen en natuurlijk snelservice witgoedreparatie

Vaatwasser reiniger Bosch/Siemens

Nu voor 9,99 euro


Hq machine reiniger

Voor 9,99 euro

 

 

Zorgt ervoor dat u wasmachine & vaatwasser langer meegaan!

Verhelpt & voorkomt storingen.

Ontwikkeld in samenwerking
met gespecialiseerde witgoed reparateurs!

Was- en vaatwasmachines lijken in eerste instantie altijd schoon. Maar zo schoon zijn ze niet. Elke wasbeurt weer vervuilen cruciale (vaak onzichtbare) onderdelen in uw machines door aanslag gevormd door kalk, zeep en vuil. Door deze vervuilingen slijten de onderdelen waardoor storingen ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor het niet meer werken van de machine, maar ook voor andere problemen, zoals:
Wasgoed wordt niet goed schoon
Het wasprogramma duurt langer
De machine verwarmt niet of niet goed
De machine blijft afpompen

Het bekendste voorbeeld van een defect onderdeel is het verwarmingselement. Voordat het stuk gaat functioneert het al lange tijd niet meer naar behoren. Maar er zijn meer onderdelen gevoelig voor vervuiling. Vandaar dat professionele was- en vaatwasmachine reparateurs na een reparatie een machine altijd helemaal reinigen om er zeker van te zijn dat niet op korte termijn een ander onderdeel het begeeft als gevolg van vervuiling.
Nu kan een storing als gevolg van vervuiling ook voorkomen worden door elk kwartaal de was- en vaatwasmachine heel eenvoudig te reinigen met dit (ook door professionele reparateurs gebruikte) HQ product. Zo wordt voorkomen dat filters, vlotters, afvoerpijpen en andere moeilijk bereikbare onderdelen vervuilen. Afdichting rubbers blijven elastisch en waterbestendig waardoor lekkage en kortsluiting worden voorkomen.
Natuurlijk worden ook alle zichtbare delen glanzend schoon waardoor de machine niet alleen van binnen weer als nieuw is maar ook zichtbaar er weer als nieuw uitziet.